Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 8.7g3.8kcal0g0.6g0.1g0.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g6.2g24kcal0g6.1g0g0g
Suklaa tumma 3.7g19kcal0.1g2g1.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g95kcal0.2g17.4g2.6g1g
Valittu annoskoko20g47kcal0.1g8.7g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal0.1g4.4g0.7g0.3g
Arvot/100g100g241kcal0.5g44.4g6.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914