Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 4.5g8.8kcal1.3g0g0.4g0g
Siankylki, raaka1.1g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.6g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g41kcal3.2g2.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko20g20kcal1.6g1.4g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.8g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g104kcal8.2g7.1g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933