Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl6.9g24kcal1g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g2.7g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Piparjuuri, annos 10g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.9g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g70kcal2.4g1g6g0.2g
Valittu annoskoko20g35kcal1.2g0.5g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal0.6g0.3g1.5g0.1g
Arvot/100g100g179kcal6.2g2.6g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940