Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g8.8g10kcal2.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g7.3g8.1kcal0.2g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g43kcal4.6g0.6g2.4g0g
Valittu annoskoko19g22kcal2.3g0.3g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal1.2g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g112kcal11.9g1.5g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486