Gruusialainen kaalilaatikko

Kevennetty Pirkan ohje.

Silputa kaali, hauduta vedessä kannen alla vartti.

paloittele sipulit, valkosipulit ja maustekurkut.

ruskista jauheliha omassa rasvassa ja lisää sipuli-maustekurkkuseos.

Sekoita kaalin joukkoon creme bonjour, tomaattipyre paprika, pippuri, suola ja provencen yrtttiseosta pari teelusikkaa sekä tomaattipyre.

Kaada seos vuokaan ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puolituntia.

Anna vetäytyä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2655 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.9g6.5kcal0.5g0g0.5g0g
Kermajuusto 17%, rainbow (Rainbow), annos 35g0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g1.1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g25kcal1.4g1.2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko19g13kcal0.7g0.6g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.4g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3.6g3.1g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316493