Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Pekoni, paistettu 2g11kcal0.3g0g1g0g
Vesi6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g34kcal0.8g1.2g2.6g0.4g
Valittu annoskoko19g17kcal0.4g0.6g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.2g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g87kcal2.1g3.1g6.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321708