Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa4.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 5.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g5.5g15kcal0.8g0.3g1.2g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.5g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g48kcal2.4g1.4g3.4g0.4g
Valittu annoskoko20g24kcal1.2g0.7g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.6g0.4g0.9g0.1g
Arvot/100g100g121kcal6.1g3.6g8.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799