Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2.5g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g7g24kcal1g0g2.2g0g
Broilerinfilee (Snellman)10g8.3kcal1.6g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g71kcal5.4g0.6g5.2g0g
Valittu annoskoko20g35kcal2.7g0.3g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.4g0.2g1.3g0g
Arvot/100g100g182kcal13.8g1.5g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231