Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 10g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.4g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g3.7g8.7kcal0.4g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g36kcal1.2g3.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko20g18kcal0.6g1.9g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.3g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g93kcal3.1g9.7g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682