Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Ruislese 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g1.4g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)4.2g15kcal0.5g2.9g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g84kcal3g15.8g0.6g2g
Valittu annoskoko20g42kcal1.5g7.9g0.3g1g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.8g4g0.2g0.5g
Arvot/100g100g213kcal7.6g40.1g1.5g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948