Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.3g0.7kcal0g0g0g0.1g
Hiiva 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Rypsiöljy 0.9g8.1kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)6g19kcal0.8g3.5g0.2g0.7g
Auringonkukansiemen 2.5g15kcal0.6g0.3g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g107kcal3.6g11.8g4.6g2.2g
Valittu annoskoko20g53kcal1.8g5.9g2.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna10g27kcal0.9g3g1.2g0.6g
Arvot/100g100g272kcal9.2g30.1g11.7g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418