Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.2g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Manteli 1.6g10kcal0.4g0.1g0.9g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g3.2g8.2kcal0.2g0.1g0.8g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g0.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Puolukka 4.8g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Tyrnimarja 2.4g2.2kcal0g0.2g0.1g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g97kcal1.8g2.2g8.8g0.6g
Valittu annoskoko20g48kcal0.9g1.1g4.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal0.5g0.6g2.2g0.2g
Arvot/100g100g248kcal4.6g5.6g22.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409