Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 8.1g15kcal2.2g0g0.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.5g3kcal0g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Tilli, tuore 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g56kcal5.6g1.8g2.6g0g
Valittu annoskoko20g28kcal2.8g0.9g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.4g0.5g0.7g0g
Arvot/100g100g144kcal14.4g4.6g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992