Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Tattarijauho, Myllynparas0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 0.7g2.5kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 4.9g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g1.8g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio2.4g3.4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.1g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kaurajauho 0.7g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 1.5g1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g66kcal2.4g4g4.2g0.4g
Valittu annoskoko20g33kcal1.2g2g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal0.6g1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g168kcal6.2g10.3g10.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=342712