Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi2.3g8.3kcal1.2g0.8g0g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g2.3g8.6kcal0g2.2g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl4.6g16kcal0.6g3g0.1g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl1.5g10kcal0.2g0.1g0.9g0g
Rusina 1.4g4.1kcal0g0.8g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Kesäkurpitsa4.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g138kcal4g14.4g6.6g0.8g
Valittu annoskoko20g69kcal2g7.2g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g35kcal1g3.6g1.7g0.2g
Arvot/100g100g355kcal10.3g36.9g16.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345405