Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g2.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, vihre0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g7kcal0g1.2g0g0.2g
Valittu annoskoko20g3kcal0g0.6g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g2kcal0g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g17kcal0g3.1g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639