Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 12g5.1kcal1.2g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta2.9g8.3kcal0.4g0g0.7g0g
Voi 1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.2g7.4kcal0.3g0.1g0.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.9g6.2kcal0g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g77kcal3.8g0.4g6.8g0g
Valittu annoskoko20g39kcal1.9g0.2g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal1g0.1g1.7g0g
Arvot/100g100g197kcal9.7g1g17.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761