Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit7.4g15kcal1.1g0.2g1.1g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)4.8g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g3.7g13kcal0.5g2.7g0g0.1g
Juustodippi, Pirkka 300g3.7g4.8kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g70kcal3.6g6.8g3.2g0.4g
Valittu annoskoko20g35kcal1.8g3.4g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal0.9g1.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g178kcal9.2g17.3g8.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217