Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g10g14kcal1.6g0.3g0.7g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g2.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.3g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 3g10kcal0.7g1.4g0.1g0.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 3g3.1kcal0.1g0.5g0g0.1g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g0.6g2kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g74kcal6g7.6g1.6g1.4g
Valittu annoskoko20g37kcal3g3.8g0.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.5g1.9g0.4g0.4g
Arvot/100g100g188kcal15.3g19.4g4.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813