Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g11g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.8g16kcal0.1g0.1g1.7g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g3.8g15kcal1.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g66kcal2.8g0.8g5.6g0g
Valittu annoskoko20g33kcal1.4g0.4g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal0.7g0.2g1.4g0g
Arvot/100g100g170kcal7.2g2.1g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931