Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 3.9g7.8kcal0.1g0g0.8g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Katkarapu, rainbow5.9g5.9kcal1.4g0g0.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio3.3g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g1g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g43kcal3.6g1g2.8g0.8g
Valittu annoskoko20g22kcal1.8g0.5g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.9g0.3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g110kcal9.2g2.6g7.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430