Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.7g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g107kcal2.2g15.2g4g0.8g
Valittu annoskoko20g54kcal1.1g7.6g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g27kcal0.6g3.8g1g0.2g
Arvot/100g100g274kcal5.6g38.8g10.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198