Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt8.2g3.8kcal0.3g0.4g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.6g2.6kcal0g0g0.2g0g
Tonnikala öljyssä 2.5g4.7kcal0.7g0g0.2g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g1.6g1.1kcal0.2g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli1.6g4.9kcal0.1g0.1g0.5g0g
Tilli tuore0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g55kcal3.4g4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko19g28kcal1.7g2g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.9g1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g143kcal8.8g10.3g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689