Borssikeitto

Raasta juurekset raasteeksi.

Lisää raasteet ja vesi kattilaan.

Kuumena kiehumispisteeseen.

Lisää kasvisliemikuutiot ja tomaattipyree.

Lisää maustepippureita ja laakerinlehti (ja rosmariinia ja timjamia).

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi 1 rkl etikkaa.

Tarkista maku (lisää suolaa).

Keittoa tulee noin 9 litraa.

Sopii hyvin pakastettavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 8619 grammaa

Helluri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Etikkapunajuuri 1.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 3.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Suolakurkku, makeuttamaton (Felix)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g6kcal0.2g0.4g0g0.2g
Valittu annoskoko19g3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g14kcal0.5g1g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362910