Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g5.1g14kcal0.1g3.8g0g0.3g
Saksanpähkinä 11g77kcal1.7g0.4g7.4g1.8g
Kookoshiutale 2g13kcal0.2g0.1g1.3g0.3g
Hunaja 0.9g2.8kcal0g0.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g216kcal4g10.2g17.4g4.8g
Valittu annoskoko20g108kcal2g5.1g8.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna10g54kcal1g2.6g4.4g1.2g
Arvot/100g100g551kcal10.2g26g44.4g12.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742