Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita7.3g23kcal0.7g4.7g0.1g0.9g
Vehnäjauho, sunnuntai4.7g17kcal0.6g3.4g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 5.8g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g102kcal3g17.6g2g2g
Valittu annoskoko19g51kcal1.5g8.8g1g1g
Annoskoko puolitettuna10g26kcal0.8g4.4g0.5g0.5g
Arvot/100g100g263kcal7.7g45.4g5.2g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760