Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 1.2g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g16kcal1.8g0g1g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g3.9g11kcal0.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g71kcal6g2g4.2g0.2g
Valittu annoskoko20g36kcal3g1g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.5g0.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g183kcal15.4g5.1g10.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233