Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g3.8g4.2kcal0.8g0g0.1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g5.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Keräkaali, 100g7.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g20kcal2g1.2g0.6g0.6g
Valittu annoskoko20g10kcal1g0.6g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.5g0.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g50kcal5.1g3.1g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856