Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Tonnikala vedessä 3.8g4kcal0.8g0g0.1g0g
Sipuli kuivattu 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml3.8g5.7kcal0.1g0.1g0.6g0g
Herneet (Apetit)2.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g2.5g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g6.1g6.3kcal0.3g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g47kcal3g4.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko20g24kcal1.5g2.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.8g1.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11.7g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575