Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman10g18kcal1.3g0g1g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g1.3g4.8kcal0.2g0.9g0g0.1g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g3.9g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g76kcal4g2g4.8g0.2g
Valittu annoskoko20g38kcal2g1g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal1g0.5g1.2g0.1g
Arvot/100g100g194kcal10.3g5.1g12.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144