Porokastike

Paista poro omassa rasvassaan, lisää joukkoon sipuli.

Sekoita jauhot n. 0.5dl kylmää vettä, ja sekoita seos poron ja sipulin joukkoon.

Lisää loput vedestä (lisää/poista vesimäärästä oman maun mukaan).

Laita beef fond kattilaan mukaan, hyppysellinen sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Anna hautua hiljalleen kannen alla n.40min.

(Vaihtoehtoisesti tee tavallinen ruskeakastike, mutta lisää rasvan kalorit mukaan!)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 10g13kcal2.2g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.1g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g36kcal4.6g1.6g1g0g
Valittu annoskoko20g18kcal2.3g0.8g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal1.2g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g91kcal11.8g4.1g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372202