Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 0.9g2kcal0.1g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pinaatti 15g2kcal0.2g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g26kcal0.6g0.6g2.2g0.4g
Valittu annoskoko20g13kcal0.3g0.3g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.2g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g66kcal1.5g1.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790