Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 3.5g4.3kcal0.9g0g0.1g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g3.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 1.5g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g22kcal2g2.6g0.2g0.4g
Valittu annoskoko20g11kcal1g1.3g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.5g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g56kcal5.1g6.6g0.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147