Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl1.9g6.5kcal0g0.1g0.7g0g
Siirappi, tumma0.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g0.9g2.8kcal0.4g0.3g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g28kcal1g2.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko20g14kcal0.5g1.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.3g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g72kcal2.6g7.1g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499