Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g5.5g31kcal0.4g3.2g0.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1.4g5kcal0g0g0.5g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g6.9g8.3kcal0.2g0.3g0.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g4.2g1.4kcal0g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g93kcal1.2g7.6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko20g46kcal0.6g3.8g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.3g1.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g237kcal3.1g19.5g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418