Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g10g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g3.8g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g22kcal0.4g1.6g1.4g0.6g
Valittu annoskoko20g11kcal0.2g0.8g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.1g0.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g57kcal1g4.1g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208