Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g12g4.8kcal0.6g0.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4g14kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki0.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g56kcal3g6.8g2g0.2g
Valittu annoskoko20g28kcal1.5g3.4g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.8g1.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g144kcal7.7g17.3g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675