Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.6g6kcal0.7g0g0.4g0g
Bataatti, kuorittu 6.5g5.3kcal0.1g1.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 3.6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki1.8g1.2kcal0.2g0g0g0g
Polar-juusto 15%1.3g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g39kcal3.4g2.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko20g19kcal1.7g1.3g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.9g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g100kcal8.7g6.7g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390814