Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4g13kcal1.1g0g1g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 7.6g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g34kcal2.4g1.4g2g0.2g
Valittu annoskoko20g17kcal1.2g0.7g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.6g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g88kcal6.2g3.6g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929