Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 3.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%2.4g4.1kcal0.2g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g14kcal0.6g1.6g0.6g0g
Valittu annoskoko20g7kcal0.3g0.8g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.2g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g37kcal1.5g4.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391849