Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 13g22kcal2.9g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen3g21kcal0g0g2.4g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g88kcal5.8g0.2g7.2g0g
Valittu annoskoko20g44kcal2.9g0.1g3.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal1.5g0.1g1.8g0g
Arvot/100g100g226kcal14.8g0.5g18.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037