Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Poronliha, paistettu 3.3g6.6kcal0.8g0g0.4g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g3.7g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g17kcal1.6g0.8g0.8g0g
Valittu annoskoko20g9kcal0.8g0.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g45kcal4.1g2.1g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305