Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 5.5g18kcal0.6g3.6g0.1g0.2g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g4g11kcal0.7g0g0.8g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)8.1g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g1.9g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g74kcal3.8g8.4g2.6g0.6g
Valittu annoskoko20g37kcal1.9g4.2g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal1g2.1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g189kcal9.7g21.5g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944