Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 2.6g2kcal0.5g0g0g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g6.6g4.3kcal0.1g0.8g0g0g
Palsternakka 1.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g15kcal1.2g2g0g0.2g
Valittu annoskoko19g7kcal0.6g1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.3g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g38kcal3.1g5.2g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075