Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)7.6g11kcal0.8g0g0.8g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.5kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 3.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Mansikka 2.1g1kcal0g0.2g0g0g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g80kcal2g9.6g3.4g0.2g
Valittu annoskoko20g40kcal1g4.8g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal0.5g2.4g0.9g0.1g
Arvot/100g100g205kcal5.1g24.6g8.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410692