Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 0.8g1.2kcal0g0.3g0g0g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 6.2g8.5kcal1.4g0g0.3g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Selleri, annos 50g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g26kcal2.8g1.6g0.6g0.4g
Valittu annoskoko19g13kcal1.4g0.8g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.7g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g66kcal7.2g4.1g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612