Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g1.8g6.5kcal1g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g12g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g25kcal2.4g2.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko20g12kcal1.2g1.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.6g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g63kcal6.1g6.6g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630