Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g9g51kcal0.9g2.9g3.7g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g7g42kcal1.5g0.5g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g209kcal5g7g17.4g0g
Valittu annoskoko20g105kcal2.5g3.5g8.7g0g
Annoskoko puolitettuna10g52kcal1.3g1.8g4.4g0g
Arvot/100g100g534kcal12.8g17.9g44.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104