Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g0.6g2.6kcal0g0.6g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.9g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Grahamjauho 1.6g5.1kcal0.2g1g0g0.2g
Neljänviljanhiutale 0.4g1.4kcal0g0.2g0g0g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g1.8g7.4kcal0.1g1.6g0.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 6.4g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g1.4g8kcal0.1g0.8g0.1g0g
Raparperi 4.3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g94kcal1.4g9.2g4.8g0.6g
Valittu annoskoko20g47kcal0.7g4.6g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal0.4g2.3g1.2g0.2g
Arvot/100g100g239kcal3.6g23.5g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428044