Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu7.3g3kcal0g0.7g0g0.1g
Raparperi 4.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g6.1g24kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g57kcal0g14g0g0.4g
Valittu annoskoko20g28kcal0g7g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0g3.5g0g0.1g
Arvot/100g100g146kcal0g35.9g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970